Blog: Andreea Marin Banica

De astazi, Andreea Marin Banica are blog.

O miscare de marketing excelenta a celor de la acasa.ro venita cu doar cateva ore inaintea zilei de 8 Martie.

“Trag aer in piept si ating din nou tastatura, parasita pentru o buna bucata de vreme. Parca imi ard degetele, mai ales ca acum nu mai am sentimentul ca suntem doar noi doi…

(spre dezamagirea multora textul continua, insa “suspansul” a fost dragut 😉 )

– eu si credinciosul meu laptop. Aceasta noua experienta, in care gandurile, semnele mele de intrebare, zilele bune, zilele grele, marturisirile, furtuna din mine, marile bucurii sau ideile indraznete, toate vor imbraca haine croite din cuvinte ca sa ajunga la voi de azi inainte.

Ce sa zic? Imi pare usor fortata denumirea de blog pentu ceea ce se vrea a fi o sectiune a portalului. Insa, asa cum am spus, este o miscare de marketing excelenta, iar faptul ca e “blog pe bune” sau nu conteaza mai putin.

Ramane de vazut ce “surprize” in materie de vizitatori va aduce Andreea Marin celor de la acasa.ro.

Surprize, surprize…

[Pentru aceia mai putin obisnuiti cu structura unui blog:] Pentru a ajunge pe blogul Andreei, faceti click pe literele scrise cu albastru: blog Andreea Marin Banica.

Recomandări

52 comentarii

 1. Ionela

  Doresc sa-i dau o informatie doamnei Costelina Ignat,poate este prea tarziu,dar cu ceva vreme in urma nici eu nu stiam.Si eu am o fetita cu artrogripoza si cu toata increderea va puteti indruma pasii spre Germania.Va dau adresa :
  DR.SEAN NADER
  Behandlungszentrum Vogtareuth
  Klinik fur kinderorthopadie
  KrankenhausstraBe 20
  83569 Vogtareuth
  TEL;0049/803890-4610

  NU va lasati,acolo chiar va puteti implini visul daca copilul are sanse.Doamne Doamne sa fie cu voi.

 2. Osoianu Svetlana

  http://observator.a1.ro/social/70-de-cai-salbatici-masacrati-la-ordinul-autoritat_37084.html

  70 de cai salbatici din Padurea Letea vor fi masacrati la ordinul autoritatilor din Tulcea. Prinse si inghesuite intr-un tarc, infometate si pline de rani, animalele vor fi urcate intr-un tir si duse la abator,sunt cai salbatici unici din europa distrugem tot ce avem mai de pret in tara este cutremurator cit duri sunt oamenii.Va rog Doamna Andreea sunteti o doamna cu suflet mare sa interveniti sa salveze acesti cai de pret.Foarte multi oameni ar veni sa ii vada pe viitor.Va multumesc mult

Adaugă comentariu