Bine v-am (re)gasit!

Da, chiar asa: bine v-am regasit! Iar acum, cu bucuria inca frematand pe taste, e timpul sa va vorbesc despre o grosolana si marsava manipulare:

priviti imaginea alaturata si veti vedea cum propriul meu blog a incercat sa-mi induca in eroare cititorii.

Propriul meu blog, intelegeti? Tocmai el, bucatica rupta din codul daruit de wordpress tastelor mele… Tocmai el, cel caruia gandurile mele hotarasera sa-i incredinteze insemnarile… Oricum, pare ca, in chip inexplicabil, planul acesta diabolic nu i-a reusit.

Si, pentru ca adevarul trebuie sa fie de urgenta restabilit, iata o cuvenita precizare:

Stimate cititoare, stimati cititori,

Subsemnatul Sorin Tudor, posesor al blogului sorin-tudor.ro declar pe propria raspundere ca, in ultimele saptamani, nu am fost in concediu. Ba chiar am muncit – oho, cu sarg! – la pr365.ro, un proiect pe imi doresc sa-l gasiti util.

Revenind la subiect: declar deschisa lupta dreapta dintre mine si blogul meu! Haideti sa vedem daca va mai avea tupeul sa spuna ca sunt in concediu chiar si atunci cand voi (re)incepe sa scriu aproape in fiecare zi cate o insemnare.

Bine v-am regasit! 🙂

Recomandări

Un comentariu

  1. Mereu plin de surprize 🙂 Bine ai (re)venit! Abia astept sa vad noutatile din politica analizate de tine:) Mai ales ca vin alegerile!

Adaugă comentariu