BestJobs: dezinformare pe piata muncii

“In incercarea de a-si spori veniturile, BestJobs.ro dezinformeaza companiile interesate in recrutarea de personal”, se afirma in newsletterul MyJob.ro de astazi.

Prin intermediul unui newsletter trimis in data de 24 iulie 2007, BestJobs.ro a afirmat, “total eronat, ca ar avea cele mai mici preturi de pe piata la publicarea unui anunt de recrutare de tip standard” si ca “MyJob.ro percepe o taxa pentru acest gen de anunturi”.

In realitate, anunturile de tip “standard” de pe MyJob.ro sunt gratuite, deci informatia furnizata de BestJobs.ro este total neadevarata.

In data de 26 iulie, Netbridge Development a trimis o adresa oficiala companiei Neogen S.A., administratorul site-ului BestJobs, prin care a solicitat rectificarea informatiilor referitoare la MyJob.ro in concordanta cu realitatea insa, pana astazi, 21 august 2007, nu a primit niciun raspuns.

Luand act ca incercarea de rezolvare pe cale amiabila a acestei situatii a fost tratata cu indiferenta de reprezentantii BestJobs, MyJob.ro va demara toate masurile necesare pentru informarea corecta a pietei de recrutare.

Recomandări

Un comentariu

  1. “Toate masurile” insemnand si un eventual proces la o instanta? De ce ar face bestjobs.ro o astfel de gafa? Sincer nu ii inteleg.

Adaugă comentariu