API de la trafic.ro

De astazi, trafic.ro a introdus o noua functionalitate:

Functionalitata API a trafic.ro ofera acces gratuit si nelimitat la o baza de date cu peste 45.000 de site-uri active si permite dezvoltarea de solutii adaptate propriilor interese de business.

In functie de obiectivele fiecaruia, prin intermediul api.trafic.ro puteti realiza aplicatii si widget-uri personalizate pentru urmatoarele clasamente si statistici: Top 10 site-uri pentru fiecare categorie, Sumar site, Vizitatori unici (ultimele 5 zile/5 saptamani/5 luni), Orele zilei, New vs Returning, Timp mediu, Cel mai folosit browser, respectiv Cea mai folosita rezolutie.

De asemenea, exista doua modalitati de accesare a datelor: SOAP si REST, usor utilizabile si confortabile pentru orice programator interesat sa dezvolte aplicatii prin api.trafic.ro

Si, ca bonus:

Propunerile de noi aplicatii, alaturi de numele initiatorului vor fi facute publice si vor putea fi accesate pe api.trafic.ro, iar in curand, trafic.ro va lansa un concurs in care vor fi premiate cele mai apreciate dintre ele. (Sursa)

Dacă eşti un pasionat SOAP şi nu ai timp să răsfoieşti documentaţia disponibilă la adresa api.trafic.ro/documentation îţi oferim adresa WSDL-ului pentru a începe programarea: trafic.wsdl. (Sursa)

Recomandări

2 comentarii

  1. […] trafic.ro are mai nou si API – link […]

  2. […] de ceremonii a fost maestrul Sorin Tudor, (sorintudor pe twitter) ocazie cu care am descoperit că, în ciuda a ce spune lumea despre noi […]

Adaugă comentariu