Adrian Nastase s-a intalnit cu Orlando Nicoara

Ce legatura este intre Adrian Nastase si Orlando Nicoara? Dar intre Mircea Geoana si Piticu? Sau intre Zsolt Nagy si Manafu?

Ei bine, cu totii s-a intalnit! Unde? In paginile New Media, carte scrisa de Dorina Gutu si abia iesita de pe portile tipografiei (mai multe detalii pe blogul cartii).

(Exemplele ar putea continua cu permutari chiar mai interesante – Costin, nu te-am “cuplat” de teama sa nu ripostezi necrutator; stiu ca, odata pornit, poate doar Darius sau Victor te-ar mai fi putut intrece in imaginatie 😉 )

“Premiera pe piata romaneasca, cartea NEW MEDIA ofera radiografia unui fenomen global resimtit tot mai pregnant si in Romania. Web 2.0, blogul, podcastul, YouTube sau Second Life – cuvinte cvasi-necunoscute acum cativa ani – sunt astazi fenomene in sine, care marcheaza prezentul cu o forta nemaiintalnita.”

O carte care, poate mai presus de orice altceva, are meritul ca este prima aparitie editoriala care “face lobby” pentru blogosfera autohtona.

Mai adaugati la aceasta si interviurile cu unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri, interviurile cu unii dintre cei mai cunoscuti politicieni cu blog si o privire de ansamblu asupra noilor media din spatiul romanesc din prisma dezvoltarii acestora pe plan global si veti cateva motive serioase pentru lectura.

Lectura placuta, fireste! 😉

Recomandări

Un comentariu

  1. Nu am timp acum căci sunt un pic în deplasare dat te execut mai pe seară stai fără grijă! 🙂
    Cu Ciutacu nu merge. Am incercat dar e căsătorit omu’. Nu se bagă. 😛

Adaugă comentariu