9 mesteri mari

Noua mesteri mari, calfe si zidari,

Conducerile a noua filiale PDL au fost dizolvate (Bacau, Constanta, Galati, Gorj, Satu Mare, Salaj, Teleorman, Vaslui si Vrancea). Emil Boc a declarat ca rezultatele slabe ale acestora au facut ca, dupa alegerile locale, procentul PDL la nivel national sa ajungă la 29%. (Realitatea.net)

Cu Manole – zece, care-i si intrece.

Ludovic Orban a fost deposedat de puterea de influenţă în PNL nu atât pentru că a cochetat cu PDL, cât pentru imprevizibilitatea sa. Nici Călin Popescu-Tăriceanu şi nici Dinu Patriciu – reprezentat la vârful PNL de patriarhul congregaţiei Prahova, Mircea Ionescu Quintus – n-au nevoie în echipă de un jucător cu personalitate, a cărui forţă creştea odată cu apropierea alegerilor generale. Orban putea deturna planurile liberalilor într-o direcţie nedorită pentru că, spre deosebire de alţi „minoritari“ în PNL, ca Norica Nicolai şi Crin Antonescu, el avea unelte să construiască o grupare disidentă. (Ioana Lupea, Evenimentul Zilei)

Eh, intelepciunea populara…

Recomandări

2 comentarii

  1. Băi frate, după ce au luat-o în freză cu Iliescu, acum îl scot de la naftalină şi pe Patriciu :)) Nici manipulările nu mai sunt ce erau o dată. Nu degeaba le zice Cristoiu “bucătărese”.

  2. Sorin Tudor

    @ Cristi,

    Oare insinuezi ca analistii politici ai neamului nu stiu ce spun?! 🙂

Adaugă comentariu