2,5 mil. euro pentru 70 vizitatori pe zi

Cum e sa cheltuiesti milioane de euro din bani publici? eSimplu:

Guvernul a lansat anul trecut portalul business-entrepreneur.ro, care a costat circa 2,5 milioane de euro. Acum, urmează redenumirea şi reorganizarea site-ului, pentru care se va cheltui încă un milion de euro.

(…)Deşi la dezvoltarea acestui portal au contribuit 46 de experţi timp de 13 luni şi s-au cheltuit 2,5 milioane de euro, rezultatele au fost extrem de slabe. În primele luni după finalizare, site-ul a reuşit să atragă numai aproximativ 70 de vizitatori unici pe zi, motiv pentru care s-a decis că este necesară revitalizarea acestuia, operaţiune care va costa aproximativ un milion de euro.

(Fragmente din articolul semnat de Daniel Catana in Capital)

Recomandări

15 comentarii

  1. M-am inregistrat si eu pe acest site. E absolut delirant. In formularul de inregistrare campul de “Parola” a fost inlocuit cu campul de “Fraza secreata:*” – greseala nu-mi apartine, e luat cu copy/paste! La pasul 1 intalnim o expresie clara pentru toti: “Utilizand acest portlet puteti sa cereti sa fiti inregistrat in ePortal.”. Deci portlet frate! Si nu pe site, pe business-entrepreneur.ro sau pe eSimplu ci pe.. “ePortal”! Asta asa ca sa aveti idee ce mari profesionisti se ascund in spatele birocratiei noastre.

  2. “portal/page/portal/eportal” ?! :))

  3. […] amuzanta stire de saptamana trecuta e cea cu portalul de 2.5 milioane de euro: evz, manafu, add, sorin. e romania, te uiti, injuri, dai mai […]

  4. doar 70 de oameni sunt interesati de guvern. restul cauta solutii alternative, care au sanse mult mai mari sa si mearga

  5. Alex

    va rog sa-mi dati si mie adresa de e-mail a firmei care a facut portalul..vreau si eu un loc de munca supra-platit :))

Adaugă comentariu